WAARDECHEQUES 2016 AAN GOEDE DOELEN OVERHANDIGD

Geplaatst op 25 juli 2017

Vrijdagavond 20 januari zijn voor de derde keer op rij in de boekwinkel van de Stichting Boek met een Doel aan de 10 genomineerde doelen van 2016 de waardecheques overhandigd.

In de boekwinkel op de Nieuwe Binnenweg werd uit handen van de voorzitter en oprichter van de stichting Alex Klingeman, samen met de vrijwilligers deze waardecheques uitgereikt. De voorzitter bedankte bij deze gelegeheid alle vrijwilligers voor hen inzet, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ook dit jaar zorgden zij weer voor een grotere omzet van ruim 32.000,00 euro. Nieuw onder de gekozen goede doelen van 2016 waren de Dierenambulance, De Ontmoeting en het Verhalenhuis Belvedere, allen Rotterdamse organisaties. Alle goede doelen waren blij verrast met de waardecheque en vertelden vervolgens kort waar het gedoneerde geld aan besteed zal worden.

Gerard Majoor, de manager van de boekwinkel sloot de bijeenkomst af met nogmaals alle vrijwilligers enorm te bedanken voor hun geestdrift en inspanningen om er een prettig en professioneel team van te maken en een bijzondere boekwinkel. De manager wenst tot slot alle goede doelen het komende jaar veel succes toe met hun werk en hoopt dat de donaties daarbij een welkome ondersteuning zijn.