WORD JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER?

Geplaatst op 6 februari 2018

 

Boek met een Doel is op zoek naar een aantal vrijwilligers voor onze boekwinkel. Vind jij het leuk om een morgen of middag in onze winkel te werken? Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de verkoop, maar ook voor de verwerking van de boekdonaties, beheer van de boekcollecties en denk je mee over ons winkelconcept.

Natuurlijk houd je van lezen  en ben je enigszins op de hoogte van wat er zich  in  de uitgevers- en boekenwereld afspeelt. Wij vinden het prettig wanneer je wat extra kennis hebt op een specifiek boeksegment en beschikt over enige organisatorische- en verkoopvaardigheden.

Ben je geïnteresseerd, schrijf en vertel ons wie je bent, wat je doet en wat je aanspreekt in onze Boek met een Doelwinkel. Het is fijn wanneer je ook vermeldt op welke dagdelen in de week en eventueel op de zaterdag je beschikbaar bent. Wil je nog sneller reageren, kom dan langs in onze winkel en meld je aan als vrijwilliger.

 

Wil je meer informatie, meld ons dat,  dan geven wij het telefoonnummer van  onze contact persoon.

mailadres Boek met een Doel: info@boekmeteendoel.nl