BOEKDONATIES. HET SUCCES VAN BOEK MET EEN DOEL !

Geplaatst op 12 april 2018

Sinds mei 2014 heeft de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam  een bijzondere winkel: Boek met een Doel. Het idee achter Boek met een Doel is simpel. De organisatie wil met de verkoop van tweedehands boeken een aantal lokale en nationale goede doelen financieel ondersteunen. Het principe van het idee valt en staat met de  particuliere donaties van boeken.

Bij de start van de winkel werd elke boekengift met open armen ontvangen, zodat er een verkoopbare collectie opgebouwd kon worden voor onze klanten.  Door de vele donaties in de afgelopen jaren is Boek met een Doel, via zorgvuldige selectie, in staat geweest  uitsluitend boeken van een hoge kwaliteit aan te bieden en ook nog tegen betaalbare prijzen. Veel klanten hebben ons enorm  geholpen met de opbouw van een prachtige en kwalitatief hoge boekencollectie. Dankzij de informatie op onze website selecteerden veel klanten hun donatie conform onze wensen  waardoor er uiteindelijk maar een beperkte hoeveelheid boeken niet verkoopbaar waren.

Sinds zomer 2017 is de toename van het aantal donaties enorm toegenomen en kost het de medewerkers steeds meer  tijd om deze op een goede manier te verwerken. Om de medewerkers tegemoet te komen, maar ook u als klant, willen we alle boekdonateurs een verzoek doen.  Wilt u vooraf een afspraak  maken  met de medewerkers, telefonisch dan wel per mail, om uw boekdonatie af te leveren bij de winkel? Wij stellen het op prijs om uw donatie, als die meer dan 2 dozen omvat, in overleg met de medewerkers te verdelen over een aantal bezoeken. Dit zorgt er voor dat uw donatie met zorg kan worden behandeld en verwerkt door Boek met een Doel.

Wilt u meer informatie lees dan onze website of neem contact op met de winkel.

Uw boekendonaties  stellen wij zeer op prijs, uw bijdrage vormt het succes van  ons winkelconcept en daarmee de bijdrage aan onze Goede Doelen.