GESLAAGDE VOORLEESMIDDAG BOEK MET EEN DOEL

Geplaatst op 18 december 2018

Woensdag 28 november vond onze Boek met een Doel  Voorleesmiddag plaats. Deze  Voorleesmiddag werd in samenwerking met onze Goede Doel ” Hoedje van Papier” georganiseerd.  Dit VoorleesExpressproject zorgt ervoor dat kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand in Rotterdam extra (lees)aandacht krijgen. Zo wil dit project een positieve bijdrage leveren aan  het gezin om door te lezen samen plezier te hebben in  taal en lezen.

Voor Boek met een Doel was dit de aanleiding voor dit initiatief in eens extra onder de aandacht te brengen van ons lezers-en kooppubliek.  De voorleesmiddag begon om 14.00 uur  en er werd onder begeleiding van  een vrijwilliger van de VoorleesExpress aan de kinderen voorgelezen uit een Sinterklaas kinderboek.  Samen met de ouders werd er niet alleen gelezen maar vervolgens ook met elkaar na gepraat over het verhaal.   Nog nagenietend met een kopje koffie en een drankje en een mooie kleurplaat als aandenken verlieten  de ouders en kinderen de winkel..