KERST VERKOOPACTIE

Geplaatst op 18 december 2018

                       3    voordeprijsvan   2

 

Het jaar 2018 is  bijna verstreken en breekt de tijd weer aan om als stichting  de financiële balans  op te maken  van onze  boekenverkoop in de boekwinkel. Tot eind december echter  zetten al onze medewerkers zich met veel energie in om dit jaar weer af te sluiten met een mooi verkoopopbrengst , welke zich kan meten met de voorgaande jaren. Deze uitkomst bepaalt uiteindelijk welk bedrag we aan onze goede doelen gaan uitkeren in begin 2019.

De hele maand december staat onze winkel in het teken heeft van een speciale boekaanbieding.  U als klant kunt hiervan profiteren. Koop  u bij ons meer dan drie boeken dan  krijgt u het goedkoopste exemplaar gratis. Mooier en voordeliger kunnen wij uw leesplezier voor de december maand niet maken.

Komt langs en laat u inspireren door ons mooie aanbod en prachtige  boekencollectie.