LUSTRUMSCHENKING GOEDE DOELEN

Geplaatst op 6 januari 2019

ontwerp Kees Keuter

Komende vrijdagmiddag, 11 januari, vindt voor de vijfde keer de schenking plaats aan de Goede Doelen van de Stichting Boek met een Doel.

As vrijdag overhandigen medewerkers van de Stichting Boek met een Doel, in een besloten bijeenkomst, aan de afzonderlijke Goede Doelen symbolisch de jaarlijkse waardecheque. Op deze waardecheque staat het bedrag dat over het jaar 2018 ten gunste van dit Goede Doel gedoneerd is.

Het jaar 2018 was opnieuw een jaar met een verkooprecord. Steeds meer mensen ontdekten onze boekwinkel aan de Nieuwe Binnenweg. Zij zorgden voor ruim 20 % meer bezoekers, meer kopers en een toename van de verkoop. Dit was allemaal alleen mogelijk dankzij de gelijktijdige toename van de boekdonaties en de kwaliteit daarvan. Voor de klant betekende dit een nog mooier en gevarieerder boekenaanbod waaruit gekozen kon worden. Maar niet alleen de extra bezoekers aan de winkel zorgden voor de verkooptoename. Ook de online-boekverkoop, sinds 2018 via boekwinkeltjes.nl, steeg flink. Op deze website biedt Boek met Doel een speciale collectie van haar boekenaanbod te koop aan. De weg naar deze speciale collectie wordt elk jaar door meer mensen gevonden.

Boek met een Doel hoopt in het komende jaar alle bezoekers en haar groeiende klantenkring opnieuw met een mooie boekencollectie te kunnen verrassen.