VRIJWILLIGERS REIKEN WAARDE CHEQUES UIT AAN GOEDE DOELEN

Geplaatst op 24 januari 2019

 

 

 

 

De Goede Doelen 2018 van Boek met een Doel 

 

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Boek met een Doel werd de verkoopopbrengst bekend gemaakt door de manager Gerard Majoor .  In 2018 is er voor totaal ruim € 32.000 aan boeken verkocht.   In de winkel werden door vrijwilligers de waarde cheques aan de 10 Goede Doelen overhandigd. De voorzitter Alex Klingeman bedankte alle medewerkers voor hun inzet, hij  benadrukte nog maar eens het succes van Boek met een Doel . Het blijkt  dat steeds meer mensen  de weg naar de winkel vinden om daar hun boeken te doneren en op deze wijze het boek een tweede leeskans te geven en tevens de goede doelen ondersteunen.  In de loop der jaren heeft het winkelconcept  zich steeds verder ontwikkeld;  de kwaliteit  van de boekcollectie is sterk verbeterd en gevarieerder geworden.. Daarnaast biedt Boek met een Doel  tegenwoordig haar klanten ook  boeken online aan via boekwinkeltjes. Kortom, de winkel is voortdurend in beweging en dat zal extra blijken in het lustrum van Boek met een Doel.

Ter afsluiting ging de volledige groep vertegenwoordigers en een groot deel van de vrijwilligers nog  op de foto als herinnering aan het evenement, dankzij de fotograaf Herman de Waard.

 

 

Het vrijwilligersteam (niet volledig).